• info@ballocalvo.nl
  • Spanje, Zoetermeer

Online (huis)bezoek

Lieve mensen,

Door de verscherpte maatregelen rondom corona, hebben ook wij moeten besluiten om geen fysieke huisbezoeken te brengen.

Om die reden bieden wij videohuisbezoeken aan. Dit doen we door middel van een live verbinding middels, naar alle waarschijnlijkheid, ZOOM, maar daarover krijgt u nog bericht. U krijgt dus geen opname, maar een live-verbinding!

Zoals het er nu naar uitziet zenden wij vanaf ons reserve schip MS Enterprise, voor sommigen beter bekend als pakjesboot 24.

Wij bieden livestream, waarin wij of met scenario’s interactief bij u thuis komen en/of waarin de Sint 1 op 1 de kinderen aandacht geeft, door te vertellen wat er in het grote boek staat.

Al kunnen we niet echt bij u thuis komen, via deze livestream wordt het toch een feestje!!

De kosten hiervan zijn € 30,00 voor 11 tot 13 minuten.

Dit is voor max 3 kinderen, als we deze persoonlijke aandacht moeten/willen geven.  U kunt langer reserveren, als u meer kinderen heeft, tegen een meerprijs. Vul hiervoor het bijzonderhedenveld in op het reserveringsformulier.

Doordat wij geen reistijd hebben, hebben we meer tijden vrij om een (video)bezoek te brengen.

Voor zaterdag 5 december zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Zondag 6 december staat ook open voor reserveringen, echter alleen bij voldoende aanmeldingen zal deze dag ook echt videohuisbezoeken tot stand brengen.


Met vriendelijke groet,


Agendapiet


Boeken van een bezoek
U kunt een reservering doen via ons aanvraagformulier. De reservering komt als vrijblijvend bij ons binnen, uw reservering is pas definitief indien u van ons een bevestiging heeft ontvangen en u aan de betalingsvoorwaarden heeft voldaan! Na de reservering, ontvangen wij ook graag het ingevulde informatieformulier, dat mag ook op een later tijdstip, uiterlijk 4 dagen voor het bezoek, Sinterklaas zal jullie op tijd helpen herinneren.

 

 

 

 

Heeft u andere vragen of bijzonderheden, dan verwijzen we u naar onze contactpagina
Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.