• info@ballocalvo.nl
  • Spanje, Zoetermeer

Feitjes & Weetjes

Sinterklaasontbijt?

Het is nog onbekend of we dit jaar weer ergens zullen worden uitgenodigd voor een sinterklaas ontbijt.
Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie!

 


2 september 2023 – voorbereiden!

We zijn al weer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe sinterklaasseizoen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie weer te zien!
Mocht u in het verleden met ons te maken hebben gehad, via een (virtueel) huisbezoek of tijdens het brengen van de brunch, aanwezig zijn bij het sintontbijt, dan zouden we het leuk vinden als u een bericht wilt achterlaten in ons gastenboek.
Hoe dan ook, tot volgend jaar, wij pakken nog een glas chocolademelk en een paar pepernoten en gaan dromen van hoe het leuk het ondanks alle maatregelen toch nog was.
Voor volgend jaar gaan wij elkaar weer zien en maken we er een dubbel zo groot feest van.


 

30 augustus 2020 – De boel opvrolijken

Wat is een website zonder foto’s om de boel op te vrolijken. Snel het grote boek van Sinterklaas erbij gepakt en de medialijst opgespoord. 
Als er maar een fotograaf beschikbaar is in korte tijd, was best even spannend……maar  we belde Erwin van Foto Konijnenburg en binnen een paar dagen was het weer geregeld.
Wat een vakman is dat toch, serieus en toch ook heel veel gelachen! Erwin je bent een topper, dank zij jou hebben we nu mooie foto’s op onze pagina’s. 


20 augustus 2020 – Ballo & Calvo online

Sinterklaas vond het tijd worden dat wij ook op het web te vinden waren. 
Dus hebben wij contact gezocht met Webmiss en zij stond direct voor ons klaar om ons te assisteren, want wij snappen daar geen “pepernoot” van en Sinterklaas heeft geen toverstaf, dus hoppa na intensief contact (telefoon, email en WhatsApp) jaja…. zo modern zijn we dan weer wel, is hier het eindresultaat.
Wat zijn we verschrikkelijk trots, zelfs het reserveren kan nu digitaal!!!