• info@ballocalvo.nl
  • Spanje, Zoetermeer

Feitjes & Weetjes

Sinterklaasontbijt?

Het is nog onbekend of we dit jaar weer ergens zullen worden uitgenodigd voor een sinterklaas ontbijt.
Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie!

 


februari 2024 – voorbereiden!

We zijn al weer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe sinterklaasseizoen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie weer te zien!
Het resultaat van de voorbereidingen is dat we op 4 december basisschool Het Noorderlicht zullen bezoeken.
En op dit moment zijn er gesprekken gaande voor een bezoek op 5 december aan basisschool en kinderdagverblijf de Toverberg en voor een bezoek aan winkelcentrum Rokkeveen op 30 november. Houdt de ze pagina in de gaten voor meer updates
Mocht u in het verleden met ons te maken hebben gehad, dan zouden we het leuk vinden als u een bericht wilt achterlaten in ons gastenboek.
Hoe dan ook, tot volgend seizoen, wij pakken nog een glas chocolademelk en een paar pepernoten en gaan dromen van hoe het leuk het was.
Voor seizoen gaan wij elkaar weer zien en maken we er een feest van!


30 augustus 2020 – De boel opvrolijken

Wat is een website zonder foto’s om de boel op te vrolijken. Snel het grote boek van Sinterklaas erbij gepakt en de medialijst opgespoord. 
Als er maar een fotograaf beschikbaar is in korte tijd, was best even spannend……maar  we belde Erwin van Foto Konijnenburg en binnen een paar dagen was het weer geregeld.
Wat een vakman is dat toch, serieus en toch ook heel veel gelachen! Erwin je bent een topper, dank zij jou hebben we nu mooie foto’s op onze pagina’s.

Update februari 2024: dit jaar worden er nieuwe pakken gemaakt voor de Sint, Ballo en Calvo. Als de pakken klaar zijn zullen zij opnieuw op de foto gaan. Als de foto’s klaar zijn, zullen de foto’s op deze site geplaatst worden


20 augustus 2020 – Ballo & Calvo online

Sinterklaas vond het tijd worden dat wij ook op het web te vinden waren. 
Dus hebben wij contact gezocht met Webmiss en zij stond direct voor ons klaar om ons te assisteren, want wij snappen daar geen “pepernoot” van en Sinterklaas heeft geen toverstaf, dus hoppa na intensief contact (telefoon, email en WhatsApp) jaja…. zo modern zijn we dan weer wel, is hier het eindresultaat.
Wat zijn we verschrikkelijk trots, zelfs het reserveren kan nu digitaal!!!