• info@ballocalvo.nl
  • Spanje, Zoetermeer

Informatie (huis)bezoek

Boeken van een bezoek
Net als ieder jaar zijn wij, Sinterklaas, Ballo en Calvo te boeken voor een huis bezoek.
Zoals altijd komen Ballo, Calvo en de Sint alleen in Zoetermeer en omgeving op huisbezoek in deze samenstelling. Ook doen zij traditie getrouw alleen scholen en bedrijven in Zoetermeer aan.
Woont of werkt u buiten Zoetermeer en wilt u toch graag de Sint ontvangen met die koddige Ballo en Calvo, dan is ook dit bespreekbaar.

Hoe kunt u boeken
Boven in onze menubalk kunt u bij data & prijzen zien welke dagen en tijden er beschikbaar zijn, zo kunt u zien voor welke tijdblokken u een optie kunt nemen.  Het reserveringsformulier vindt u onderaan deze pagina of klik hier. Op basis van binnen gekomen aanvragen krijgt u uiterlijk een week voor aanvang het tijdstip waarop u ons kunt verwachten. 

Bij uw aanvraag kunt u ook aangeven wat uw voorkeurstijdsblok is, meerdere opties mogelijk. Hieraan kunt u echter geen rechten ontlenen. Bijvoorbeeld tijdsblok waarop wij op z’n vroegst welkom zijn en het tijdblok tot hoe laat wij uiterlijk bij u aan mogen kloppen. Hierdoor kunnen wij een goede planning maken en altijd op tijd zijn. Hiermee willen we voorkomen dat de reistijd langer wordt dan 7 minuten. Daardoor garanderen wij stiptheid.

Wat wel en wat niet bij een boeking
Een boeking is voor de duur van ongeveer 20 minuten. In die 20 minuten kunnen wij maximaal 3 kinderen de aandacht geven die zij verdienen.
Dus heeft u meer dan 3 kinderen, dan raden wij u aan om een dubbele boeking te doen, dat uiteraard ook het dubbele kost.

Nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen, kunt u het informatieformulier invullen. Per informatieformulier kunt u over 3 kinderen informatie kwijt. Dit mag u naar hartenlust vullen met informatie, wat wij tijdens het bezoek kunnen gebruiken. Wij garanderen niet dat wij alle informatie ook zullen gebruiken.

Het informatieformulier
Wilt u 
gebruik maken van het informatieformulier kunt u per bezoek 1 formulier gebruiken. U wordt dan ook verzocht om het informatieformulier uiterlijk 4 dagen voor bezoek online in te vullen, zodat wij deze op tijd kunnen verwerken in het grote boek. Helaas kunnen wij informatie, die binnen de 4 dagen voor het bezoek pas binnen komen, niet meer in het grote boek verwerken.
Maar Sinterklaas zal u nog op tijd herinneren. Vergeet niet uw emailadres op juistheid te controleren.

Scholen, bedrijven en andere bijzonderheden
Scholen kunnen bespreken tot uiterlijk de aangegeven tijd in de prijslijst. Uiteraard is in overleg bijna alles mogelijk.
Bedrijven kunnen in principe elk gewenst tijdstip aanvragen, maar in overleg zullen wij dan een definitieve dag en tijd bespreken.
De prijzen zijn voor bedrijven per half uur bezoek en voor scholen 3 uur bezoek. U krijgt voor deze prijzen Sint Nicolaas, piet Ballo en Piet Calvo. Wilt u meer pieten, dan kunnen wij daar ook voor zorgen.


Uiteraard kunnen wij in bepaalde gevalle
n andere afspraken maken.
Ook als u meer dan 2 pieten wilt tijdens een bezoek, behoort dat tot de mogelijkheden.
Ook bij andere vragen en/of opmerkingen kunt u ons contacten.

Voor boekingen/reserveringen of bijzonderheden voor aanvragen, verwijzen we u naar onze contactpagina
Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

Reservering (huis) bezoek
Vanaf hoe laat wilt u ons ontvangen
Tot hoe laat wilt u ons ontvangen