• info@ballocalvo.nl
  • Spanje, Zoetermeer

Informatie online bezoek

Lieve mensen,

Door de verscherpte maatregelen rondom corona van 2020, hebben wij online huisbezoeken gebracht. Dit was voor sommige van jullie zo’n geweldig succes, dat we hebben besloten om het dit elk jaar weer te doen.

Om die reden bieden wij ook dit jaar online huisbezoeken aan. Dit doen we door middel van een live verbinding middels googlemeet. U krijgt dus geen opname, maar een live-verbinding!

Vorige jaren zonden wij vanaf ons reserve schip MS Enterprise, voor sommigen beter bekend als pakjesboot 24 uit. Ook dit jaar is de kans groot dat we vanaf pakjesboot 24 de uitzending zullen maken. Maar het kan ook zijn dat de sint onderweg zijn online huisbezoeken doet, samen met zijn pieten.

Wij bieden livestream, waarin wij of met scenario’s interactief bij u thuis komen en/of waarin de Sint 1 op 1 de kinderen aandacht geeft, door te vertellen wat er in het grote boek staat.

Al kunnen we niet echt bij u thuis komen, via deze livestream wordt het toch een feestje!!

Een online (huis)bezoek duurt 11 tot 13 minuten. Is er 1 op 1 aandacht voor de aanwezige kinderen, dan kan de sint er niet meer dan 3 aandacht geven in deze tijd, Houdt u daar rekening mee.

Dit is voor max 3 kinderen, als we deze persoonlijke aandacht moeten/willen geven.  U kunt langer reserveren, als u meer kinderen heeft, tegen een meerprijs. Geeft u dit aan via de mail sint@ballocalvo.nl

Doordat wij geen reistijd hebben, hebben we meer tijden vrij om een (video)bezoek te brengen.

Met vriendelijke groet,


Agendapiet


Boeken van een online bezoek
U kunt een reservering doen via ons sint@ballocalvo.nl. De reservering komt als vrijblijvend bij ons binnen, uw reservering is pas definitief indien u van ons een bevestiging heeft ontvangen en u aan de betalingsvoorwaarden heeft voldaan! Na de reservering, ontvangen wij ook graag het ingevulde informatieformulier, dat mag ook op een later tijdstip, uiterlijk 4 dagen voor het bezoek, Sinterklaas zal jullie op tijd helpen herinneren.

Heeft u andere vragen of bijzonderheden, dan verwijzen we u naar onze contactpagina
Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.