• info@ballocalvo.nl
  • Spanje, Zoetermeer

Informatie online bezoek

Lieve mensen,

Door de verscherpte maatregelen rondom corona van vorig jaar hebben wij online huisbezoeken gebracht. Dit was voor sommige van jullie zo’n geweldig succes, dat we hebben besloten om het dit jaar weer te doen.

Om die reden bieden wij ook dit jaar online huisbezoeken aan. Dit doen we door middel van een live verbinding middels, naar alle waarschijnlijkheid, ZOOM, maar daarover krijgt u nog bericht. U krijgt dus geen opname, maar een live-verbinding!

Vorig jaar zonden wij vanaf ons reserve schip MS Enterprise, voor sommigen beter bekend als pakjesboot 24 uit. Ook dit jaar is de kans groot dat we vanaf pakjesboot 24 de uitzending zullen maken.

Wij bieden livestream, waarin wij of met scenario’s interactief bij u thuis komen en/of waarin de Sint 1 op 1 de kinderen aandacht geeft, door te vertellen wat er in het grote boek staat.

Al kunnen we niet echt bij u thuis komen, via deze livestream wordt het toch een feestje!!

Een online (huis)bezoek duurt 11 tot 13 minuten. Is er 1 op 1 aandacht voor de aanwezige kinderen, dan kan de sint er niet meer dan 3 aandacht geven in deze tijd, Houdt u daar rekening mee.

Dit is voor max 3 kinderen, als we deze persoonlijke aandacht moeten/willen geven.  U kunt langer reserveren, als u meer kinderen heeft, tegen een meerprijs. Vul hiervoor het bijzonderhedenveld in op het reserveringsformulier.

Doordat wij geen reistijd hebben, hebben we meer tijden vrij om een (video)bezoek te brengen.

Omdat we maar al te blij zijn dat de Sint met Ballo & Calvo ook weer echt op huisbezoek kunnen, hebben wij vrijdag 2 december 2021 vanaf 18:00 uur vrijgehouden voor de online huisbezoeken

Alle inkomsten die we binnen krijgen, komen 100% ten goede van de stichting geluk in elk gezin www.gieg.nu.


Met vriendelijke groet,


Agendapiet


Boeken van een online bezoek
U kunt een reservering doen via ons aanvraagformulier. De reservering komt als vrijblijvend bij ons binnen, uw reservering is pas definitief indien u van ons een bevestiging heeft ontvangen en u aan de betalingsvoorwaarden heeft voldaan! Na de reservering, ontvangen wij ook graag het ingevulde informatieformulier, dat mag ook op een later tijdstip, uiterlijk 4 dagen voor het bezoek, Sinterklaas zal jullie op tijd helpen herinneren.

 

 

 

 

Heeft u andere vragen of bijzonderheden, dan verwijzen we u naar onze contactpagina
Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.